Etusivu Tietoa toiminnasta Galleria G Taiteilijat Myyntikokoelma Kannatusjäsenet Taidegrafiikka

Nettikauppa

Kuukauden taiteilija

Yhteystiedot ja aukioloajat

Grafoteekin maksuvaihtoehdot

Teosvälitys

- veistäjien ja taidegraafikoiden myyntitapahtuma

 

 Myyntikokoelma ja taidelainaamo Grafoteekki

 

Grafoteekki on valikoimaltaan Suomen suurin ja monipuolisin taidegrafiikan myyntipiste. Myynnissä on yhteensä yli 3000 teosta noin 200:lta Suomen Taidegraafikoiden liiton jäseneltä.Teoksia on myynnissä sekä kehystettyinä että vedoksina. Teosten hinnat vaihtelevat noin 50 euron ja 1500 euron välillä.

Taidegrafiikka soveltuu kotiin ja toimitiloihin tai lahjaksi hääparille, sukulaiselle, ystävälle, työtoverille, ylioppilaalle, tai vastavalmistuneelle. Se on myös arvostettu liikelahja asiakkaalle tai liikekumppanille.

Myyntikokoelma ja taidelainaamo Grafoteekki on taiteilijoiden omistama ja ylläpitämä, mikä takaa sekä laadun että luotettavuuden.

 

Kehystyspalvelu

Ostaessasi vedoksen Grafoteekista tarjoamme myös kehystyspalvelun.
Kehystys on valmis noin viikossa.

Kotisovitus
Teoksen voi saada kotiin sovitettavaksi noin viikon ajaksi.

Lahjakortti

Hyvä lahjavalinta on lahjakortti, jonka voi vaihtaa taiteeksi myyntikokoelma Grafoteekissa tai Galleria G:ssä. Vapaavalintaiselle summalle kirjoitettu lahjakortti on voimassa vuoden myyntipäivästä. Lahjakortti voidaan myös toimittaa postissa ja laskuttaa.

Lahjalistat

Grafoteekkin on mahdollista perustaa lahjakorttitilejä. Lahjanantajat voivat joko maksaa myyntikokoelmaan tai tilata laskun puhelimitse tai sähköpostilla haluamalleen summalle.

Sarjojen tilaaminen

Jos liike- tai henkilökuntalahjoja tarvitaan useamman kerran vuodessa, kannattaa tilata kokonainen grafiikan sarja. Teokset voi tilata valmiiksi kehystettyinä.

Nettikauppa Osa myyntikokoelmamme teoksista on nähtävillä Nettikaupassa.

Grafoteekin kuukauden taiteilija

Grafoteekissa on esillä kuukausittain vaihtuva Kuukauden taiteilija -näyttely, jonka taiteilijat ovat Suomen Taidegraafikot ry:n jäseniä.

Palvelut sisustusalan ammattilaisille

Tarjoamme joustavaa palvelua sisustusalan ammattilaisille, lehdille ja yrityksille. Lainaamme mm. teoksia kuvauksiin ja sovitettavaksi asiakkaille kotiin tai yrityksiin.

 

Kuvat: Kari Hakli

 


 

 

 

 


 

 

info@taidegraafikot.fi