Galleria G:n näyttelyhaku

/

05

Galleria G:n näyttelyiden valinta perustuu vapaaseen tarjontaan. Näyttelyiden kesto on 3,5 viikkoa. Näyttelyaikoja haetaan kerran vuodessa keväällä. Haku keväälle ja syksylle 2017 tapahtuu 31.3.2016 mennessä.

Näyttelytilan pinta-ala

Näyttelytilan pinta-ala on n. 70 neliömetriä. Ripustusseiniä on 31 juoksumetriä ja korkeus on noin 3 m. Näyttelytila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Tilaan tulee luonnonvaloa ja ikkunat avautuvat itään.

Näyttelyvuokra ja myyntiprovisio

Näyttelyvuokra on jäsenille 2 300 € ja muille 2 800 €. Näyttelyvuokra sisältää tilavuokran, valvonnan ja siivouksen, näyttelytiedotuksen, kutsukortin suunnittelun, painatuksen ja postituksen sekä avajaisjärjestelyt. Taiteilija vastaa avajaistarjoilun kustannuksista.

Mahdolliset korotukset vuokrassa näyttelykauden aikana huomioidaan ja veloitetaan näyttelytilityksessä.

Näyttelyiden myyntiprovisio on 35 %. Mikäli STG:n toiminta muuttuu arvonlisäverolliseksi pidätetään oikeus lisätä arvonlisävero myyntiprovisioon.

Hakemusten toimittaminen

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan liiton näyttelytoimikunnalle (osoite: Pieni Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki). Hakemuksiin pyydetään liittämään näyttelysuunnitelma, ansioluettelo sekä 6 – 10 (A4 kokoista) kuvaa viimeaikaisista teoksista.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan hakutuloksista kirjeitse.

Hakemukset palautetaan, jos mukana on palautuskuori, muutoin hakemuksia säilytetään galleriassa 2 kuukauden ajan hakuajan päättymisen jälkeen, jonka jälkeen hakemukset hävitetään.

Pohjapiirros

Näyttelytilan pohjapiirroksia voi tilata näyttelykoordinaattorilta tai tulostaa oheisesta linkistä: Pohjakaava (pdf)

 

Tiedustelut:
Näyttelykoordinaattori Riikka Tuomarla, puh: 09 700 285 01, riikka.tuomarla@taidegraafikot.fi