Kannatusjäsenyys

/ Suomen Taidegraafikot ry

lehto.netti
Teija Lehto, Vihreä juhlaliina, 2014, puupiirros

Tule mukaan tukemaan Suomen Taidegraafikot ry:n toimintaa – liity kannatusjäseneksi

Kaikilla taiteen ystävillä on mahdollisuus tukea Suomen Taidegraafikot ry:n yleishyödyllistä toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäseninä voivat olla niin yksityishenkilöt, museot, yritykset kuin yhteisöt.

Kannatusjäsenet saavat kutsun liiton järjestämiin näyttelyihin ja tapahtumiin. Kerran vuodessa järjestetään kannatusjäsenilta, jossa on mahdollisuus tavata taiteilijoita ja muita kannatusjäseniä. Kannatusjäsenillassa kaikkien kannatusjäsenmaksun suorittaneiden kesken arvotaan useita teospalkintoja. Kannatusjäseniä tiedotetaan tarkemmin vuosittaisista vaihtelevista kannatusjäseneduista ja tilaisuuksista, kuten työhuonevierailuista.

Vuoden 2015 kannatusjäsenvedosarpajaisten pääpalkinto on Teija Lehdon puupiirros Vihreä juhlaliina vuodelta 2014.

Kannatusjäsenyys maksaa vuonna 2015 yksityishenkilöiltä 70 euroa, ja yrityksiltä ja yhteisöiltä 150 €. Kannatusjäsenyys on voimassa 30.11.2016 asti. Kannatusjäsentiedotteita ja arpajaisia varten pyydämme uusia kannatusjäseniä ilmoittamaan yhteystietonsa joko sähköpostitse tai puhelimella Suomen Taidegraafikot ry:n toimistoon, p. 09 700 28501 tai 09 700 28502, info(at)taidegraafikot.fi.