Etusivu Tietoa toiminnasta Galleria G Taiteilijat Myyntikokoelma Kannatusjäsenet Taidegrafiikka

Miten liittyä jäseneksi?Hallinto

Miten jäseneksi

Linkkejä

Uutisarkisto

Suomen Taidegraafikot ry:n jäsenhaku

Jäsenvalintakokous järjestetään maanantaina 2.11.2015.
Jäsenhakulomake, näytetyöt (6-8 kpl), portfolio (jossa on max 15 kuvasivua) ja teosluettelo näyteteoksista (teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekniikka ja teosten mitat) tulee lähettää tai toimittaa liiton toimistoon gallerian aukioloaikoina (ti-pe 11-17) 27.-30.10.2015 välisenä aikana.
Huom: Merkitse teosten taakse oma nimi ja teoksen nimi.

Jäseneksi on mahdollista hakea pelkällä portfoliolla siinä tapauksessa että näyteteosten toimitus on hankalaa (suurikokoiset teokset, installaatiot jne.). Suurikokoisten teosten käsittely on hankalaa, eli suosittelemme esittämään erittäin suurikokoiset teokset kuvina. Kuvien laatuun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. On suositeltavaa että portfoliossa on mukana muutama yleiskuva, joista käy ilmi teosten mittakaava.

Hakemusten toimitusosoite on:
”Jäsenhaku”, Suomen Taidegraafikot ry, Pieni Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki.
Matkahuollon tai postin kautta toimitettaviin lähetyksiin tulee merkitä ”perillekanto klo 11-17”. Hakemuksia ei noudeta Matkahuollon toimipisteistä tai postista. Myöhässä tulleita jäsenhakemuksia ei käsitellä.

Hakemusten käsittelykulu
Jäsenhakemusten käsittelykulu on 20 euroa, joka suoritetaan 30.10.2015 mennessä liiton tilille: Tapiola FI77 3636 3002 8573 32.

Näyteteosten nouto
Näyteteokset pyydetään noutamaan ke-su 4.-8.11. gallerian aukioloaikoina: ke-pe klo 11-17, la-su 12-16. Noutamattomat teokset palautetaan vastaanottajan laskuun noin kahden viikon kuluessa teosten noutoajan päättymisestä.

Jäsenkriteereistä
Jäseneksi voidaan valita taiteilija, joka on osoittanut pätevyytensä kuvataiteilijana: taidegraafikkona tai piirtäjänä. Valinnassa ovat näyteteokset keskeinen ammattipätevyyden mitta.
Jäsenvalintatoimikunta voi valita hakijan joko kokelasjäseneksi tai varsinaiseksi jäseneksi. Kokelasjäsenen on haettava liiton varsinaista jäsenyyttä viiden vuoden kuluessa.

Hakutulokset
Kaikille hakijoille ilmoitetaan jäsenvalinnan tuloksista kirjeitse jäsenvalintatilaisuuden jälkeen.

Jäsenvalintalautakunta 2015:
Johtokunta: Johanna Pihlajamaa, Maija Albrecht, Sari Bremer, Heli Kurunsaari, Visa Norros, Jaakko Rönkkö ja Mirva Valvanto

Yleiskokouksen valitsema jäsenvalintatoimikunta: Hannu Artinaho, Tatjana Bergelt, Vappu Johansson, Pilvi Ojala ja Tuukka Peltonen. Varajäsenet Hanna Holma, Päivi Somppi ja Irma Tonteri.

 

Lisätietoja

Riikka Tuomarla, puh. 09 700 285 01, riikka.tuomarla(at)taidegraafikot.fi
info(at)taidegraafikot.fi

Jäsenhakulomake (pdf)

 

 

  Jäsenhakulomake (pdf)
info@taidegraafikot.fi