Galleria G:n 2019 kesänäyttelyajan haku

Galleria G:n tämän vuoden kesänäyttely järjestetään 25.6.–27.7.2019. Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä hakemuksella 17.4.2019 mennessä. 

Näyttelyyn valitaan 3-5 taiteilijan ryhmä. Näyttelyn taiteilijaryhmästä 50% tulee olla Suomen Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijoita. Ryhmän perusteena voi olla mm. työhuoneen jakaminen,
maantieteellisesti samalla alueella tai samalla taidegrafiikan pajalla työskentely, yhtenäinen tekniikka tai kyseessä voi olla esimerkiksi jo olemassa oleva taiteilijaryhmittymä. Hakemuksessa
tulee perustella ryhmän koostumus (kohdassa vapaamuotoinen hakemus). Näyttelyn kesto on n. 4,5 viikkoa ja se on avoinna ti–la klo 11–16. Ripustus tapahtuu viikolla 25. Näyttelyssä ei järjestetä avajaisia. Näyttelyvalinnan tekee Suomen Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijoista koostuva näyttelytoimikunta.

NÄYTTELYTILAN PINTA-ALA

Näyttelytilan pinta-ala on n. 70 neliömetriä. Ripustusseiniä on 31 juoksumetriä ja korkeus on noin 3 m. Näyttelytila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Tilaan tulee luonnonvaloa ja ikkunat avautuvat itään.

HAKEMUSTEN TOIMITTAMINEN

Näyttelyhakemukset toimitetaan 17.4.2019 mennessä sähköisesti tällä lomakkeella. Hakemuksen yhteyshenkilönä tulee olla Suomen Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijan.

Huom. emme ota vastaan sähköpostihakemuksia!

NÄYTTELYMAKSU JA MYYNTIPROVISIO

Kesänäyttelyn maksu on 1 500 € joka jaetaan osallistujien kesken. Se sisältää mm. tilavuokran, valvonnan, siivouksen sekä sähköisen näyttelytiedotuksen. Näyttelyn myyntiprovisio on 35 %.

POHJAPIIRROS

Näyttelytilan pohjapiirroksia voi tilata näyttelykoordinaattorilta tai tulostaa oheisesta linkistä: Pohjakaava (pdf)

 

Tiedustelut: 

Näyttelykoordinaattori Petra Hollmérus, petra.hollmerus@taidegraafikot.fi, +358 50 433 1441

Kesänäyttelyhakemus

Hakijan yhteystiedot
Tiedot näyttelystä
Teoskuva 1
Teoskuva 2
Teoskuva 3
Teoskuva 4
Teoskuva 5
Muut referenssit

* = pakollinen kenttä