Apua Ukrainaan

APUA UKRAINAAN

Osta taidetta ja auta ihmisiä hädässä.
 
Taiteilijamme ovat lahjoittaneet hyväntekeväisyyskampanjaan teoksia.  Teosmyynti ohjataan lyhentämättömänä Ukrainaan apua tarjoaville järjestöille. Kampanja on käynnissä 31.5.2022 asti, tai niin kauan kuin teoksia riittää.
 
Kampanjaan sisältyvät teokset löytyvät tältä sivulta tietoineen. Uusia teoksia lisätään niin kauan kun teoksia riittää. Klikkaa kuva auki niin näet teoksen tiedot. Maksuohjeet löytyvät sivun alaosasta teoskuvien jälkeen.
 

Myytävät teokset

 

Miten ostat

Lähetä viesti osoitteeseen asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi. Laita otsikoksi Apua Ukrainaan. Viestissä tulee olla seuraavat tiedot:

Lähetämme vahvistusviestin aukioloaikojemme puitteissa, jonka jälkeen teoksen voi maksaa. Suoritus tulee maksaa vuorokauden sisällä vahvistusviestin saapumisesta, tai teos siirtyy takaisin myyntiin. 
 

Maksutavat

Teoksen hinta maksetaan suoraan joko Unicefille, Suomen Punaiselle Ristille, Kirkon Ulkomaanavulle tai Lääkärit Ilman Rajoja -järjestölle. Saat itse valita hyväntekeväisyysjärjestön näistä vaihtoehdoista.

Huom tärkeää!

Ota maksusuoritteesta/kuitista kuvakaappaus ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi heti maksusuorituksen jälkeen, jotta voimme poistaa maksamasi teoksen myynnistä ja luovuttaa sen sinulle.
 

Unicef
MobilePay, korttimaksu, verkkopankki: maksa tästä
Lisää maksuun viesti: Suomen Taidegraafikot, teoksen nimi

Suomen Punainen Risti
MobilePay, korttimaksu, verkkopankki: maksa tästä
Lisää maksuun viesti: Suomen Taidegraafikot, teoksen nimi
 
Kirkon ulkomaanapu
MobilePay, korttimaksu, verkkopankki: maksa tästä
Lisää maksuun viesti: Suomen Taidegraafikot, teoksen nimi
 
Lääkärit Ilman Rajoja
Saaja: Lääkärit Ilman Rajoja ry
Tilinumero: FI09 3131 1001 8388 73, HANDFIHH
Tilisiirron viesti: Suomen Taidegraafikot
 

Toimitus

Teosten tiedoissa ilmenee sijaitseeko teos myyntikokoelma Grafoteekissa Helsingin keskustassa vai onko teos taiteilijalla.

Grafoteekissa sijaitsevat teokset ovat ensisijaisesti noudettavissa aukioloaikoinamme galleriastamme: Pieni Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki, avoinna ti–pe 11–17, la–su 12–16. Postitus tarvittaessa erillisellä sopimuksella.

Taiteilijan hallussa olevat teokset toimitetaan postitse tai Matkahuollolla lähimpään toimipaikkaan.

 

Kiitos osallistumisesta!

 
Lisätiedustelut:
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi
+358 50 362 2091
 

Kampanjassa myydyt teokset