Teos 2018 – kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälitys

/ Myyntikokoelma Grafoteekki


TEOS 2018

Kaapelitehtaalla 22.2.-4.3.2018          

 

Vuotuinen taidegrafiikan ja veistosten myyntitapahtuma järjestään 22.2.-4.3.2018 Kaapelitehtaan Puristamossa ja Valssaamossa. Suosittu myyntitapahtuma kokoaa yhteen noin tuhat teosta ainutlaatuiseksi nykytaiteen katselmukseksi. Osallistuvien taiteilijoiden joukossa on mukana alansa tunnustettuja huippuja sekä nuoria, nousevia tähtiä.

TEOS 2018 -myyntinäyttely uudistuu! Näyttely pohjaa ajatukseen, että taide on työkalu, joka auttaa meitä elämään. Tämän työkalun tarkoitus voi olla esimerkiksi rauhoittaa mieltä, tai muistuttaa meitä tärkeistä asioista ja tunteista.

Tapahtumassa teokset on asetettu esille sen mukaan millaisia työkaluja ne voisivat katsojalle olla. Esimerkiksi Leikki ja Ilo ovat työkaluja liialliseen vakavuuteen, kun taas Surusta löytyy työkaluja murheen jakamiseen. Näyttelyssä on kymmenkunta erilaista teemaa, joista katsoja voi löytää itselleen sopivia työkaluja oman näköiseen elämään.

Konseptin ja näyttelyarkitehtuurin on suunnitellut suomalainen arkkitehti ja kuvanveistäjä Maija Kovari. Näyttelyn teema taiteesta työkaluna pohjaa sveitsiläis-brittiläisen filosofin, Alain de Bottonin ajatuksiin taiteen merkityksestä.

Tänä vuonna haastamme myös yleisön mukaan teosten ripustukseen. Näyttelyn ajan muutamia teoksia liikkuu teemaosastolta toiselle yleisön kokemuksen mukaan. Tapahtuman Facebook -sivuilla voi äänestää päivittäin sopivinta teemaosastoa valituille teosvälityksessä mukana oleville teoksille. Teos vaihtaa paikkaa kun äänestys on päättynyt sen osalta.

Tule katsomaan miltä uudistunut TEOS 2018 näyttää. Nähdään Kaapelitehtaalla!

Tervetuloa tekemään löytöjä! Ostamansa teoksen saa heti mukaan.

 

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Avoinna: ma-pe klo 11-18, la-su klo 11-17

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 C
00180 Helsinki

Puhelinnumero Kaapelitehtaalla: 045 113 8077

 

Facebook:
TEOS 2018 – Kuvanveistäjien ja taidegraafikoiden teosvälitys

Instagram:
https://www.instagram.com/teos_2018/

@teos_2018
#teos2018

 

Tapahtuman järjestävät vuosittain
Suomen Taidegraafikot ry ja Suomen Kuvanveistäjäliitto ry.

 

Tiedustelut:
Petra Hollmérus, puh. 09 700 28 502, petra.hollmerus@taidegraafikot.fi
Riikka Tuomarla, puh. 09 700 285 01, riikka.tuomarla@taidegraafikot.fi

Kuva Titus Verhe