STG-logo-harmaa-RGB

Tämä sivu on tarkoitettu Suomen Taidegraafikot ry:n jäsenten käyttöön. Sivulla tiedotetaan jäsenistöä koskevista ajankohtaisista asioista ja jäseneduista.  Täältä löytyy myös liiton säännöt, erilaiset kaavakkeet sekä muut jäsenistölle suunnatut asiat.

Ajankohtaista


Ehdota teostasi Habitare-messuille

Myyntikokoelma Grafoteekki osallistuu syksyllä Messukeskuksessa järjestettäville Habitare –messuille 12.–16.9.2018. Messuosasto tulee sijaitsemaan kuratoidussa AHEAD-salissa. Tavoitteena on ensisijaisesti esitellä myyntikokoelmaamme, verkkokauppaamme sekä tilauksesta tehtäviä teoksia messuilla käyville alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi rakennuttajille, arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille. Markkinoimme verkkokauppaamme myös suurelle yleisölle.

Kuratoidun suunnitelman mukaisesti etsimme osastolle sopivaa teosta. Teos sijoitetaan joko osaston toiseen kulmaan kahdelle seinälle, tai peräseinälle toisesta kulmasta alkaen. Teoksen tulee olla mieluiten koko seinän korkuinen ja leveydeltään noin 3-4 metriä. Tavoitteena on saada teoksesta osa tilaa. Teoksen tulee olla siirrettävä ja myynnissä asiakkaille messuilla. Osastolle tulee myös sohva tai nojatuoli, sekä Grafoteekkia esittelevä pieni kokonaisuus toiselle sivuseinälle. Seinät eivät ole valkoiset, vaan maalataan osaston kokonaisuuteen sopivalla sävyllä. Seinät on koolattu.

Osallistumme teoksen kuljetus- ja ripustuskuluihin.

Osaston koko:  syvyys 2 m x leveys 6 m. Seinien korkeus on 3 m.

Teoksen ripustus 10.–11.9.2018.

Pyydämme kaikkia halukkaita jäseniämme lähettämään oman ehdotuksensa keskiviikkoon 23.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen petra.hollmerus@taidegraafikot.fi

Tiedustelut arkisin puhelimitse:  Petra Hollmérus, p. 09 700 28 502


Haku Galleria G:n kesänäyttelyyn (30.4. mennessä)

Haku on avoin kaikille Suomen Taidegraafikoiden jäsenille. Näyttelytoimikunta valitsee hakemusten perusteella 6-8 taiteilijaa mukaan näyttelyyn.

Näyttelyllä ei ole vielä nimeä, vaan se päätetään vasta kun näyttelyn taiteilijat on valittu. Ripustuspinta-alaa on arviolta noin 3,5 jm / taiteilija (riippuen näyttelyyn valituista taiteilijoista ja teoksista).Teosten ei ole välttämätöntä olla seinälle ripustettavia, eikä teosten kokoa tai tekniikkaa ole rajattu.

Deadline:
Haku kesänäyttelyyn tapahtuu 30.4. mennessä sähköpostilla. Näyttelyyn haetaan vapaamuotoisella hakemuksella. Liitä hakemukseen 3 teoskuvaa (viimeaikaisista teoksista).

Toimita hakemus sähköisesti osoitteeseen: galleria.g@taidegraafikot.fi. Merkitse viestin otsikoksi ”Kesänäyttelyn haku”.

Näyttelyn taiteilijavalinnat suoritetaan mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostilla.

Näyttelymaksu:
Näyttelyyn valitut taiteilijat maksavat näyttelystä 300 euron näyttelymaksun.

Näyttelyn ajankohta ja ripustus:
Näyttely on avoinna yleisölle 26.6.-22.7.2018. Näyttelyn ripustus tapahtuu 18.-19.6. Mikäli et tuolloin itse pääse ripustamaan teoksia, niin se ei ole este näyttelyyn osallistumiselle.

Tiedustelut:
Näyttelykoordinaattori Riikka Tuomarla, puh. 09 700 285 01, riikka.tuomarla@taidegraafikot.fi


Ilmoitustaulu

Suomen Taiteilijaseura välittää ilmoituksia ammattimaisista kuvataidealan työpaikoista ja -tilaisuuksista sekä koulutuksista ja näyttely-, apuraha-, projekti- sekä residenssihauista.
Tästä Ilmoitustaulu-sivulle.
Suomen Taidegraafikot ry:n jäsenille tarkoitettu suljettu Facebook-ryhmä: https://www.facebook.com/groups/623244177701188/


Suomalaisten grafiikanpajojen Facebook-sivut

Ensimmäinen grafiikanpajojen kokoontuminen oli Lahden Painovoima -pajalla 23.9. Läänintaiteilija Lotta Pyykkönen on koonnut taidegrafiikan pajoille oman ryhmän. Sillä on avoimet sivut Facebookissa: (https://www.facebook.com/groups/1144329178987228/).


Jäsenpalvelut

Suomen Taidegraafikot ry ja Suomen Taiteilijaseura tarjoavat liiton jäsenille erilaisia palveluita ja etuja, joista voi lukea tarkemmin täältä: Jäsenpalvelut


Teosmyynti Grafoteekissa ja verkkokaupassa

Suomen Taidegraafikoiden jäsenet saavat tuoda teoksiaan myyntiin myyntikokoelma Grafoteekkiin. Ohjeet teosten toimittamiseen ja muuta hyödyllistä myyntikokoelmaan liittyvää tietoa löytyy klikkaamalla tätä linkkiä: Grafoteekin ohjeet taiteilijoille


Grafoteekin kuukauden taiteilija – näyttely

Liiton jäsentaiteilijat saavat hakea aikaa Grafoteekin kuukauden taiteilija -näyttelyyn. Lue lisää tästä: Grafoteekin kuukauden taiteilija -hakuohjeet


Muuta

  

 Uutisarkisto