Grafoteekin kuukauden taiteilija -hakuohjeet

/ Jäsenille / Suomen Taidegraafikot ry
Kuukauden taiteilija Melek Mazici
Grafoteekin kuukauden taiteilija –näyttelytila. Kuvassa Melek Mazicin näyttely 27.3.–22.4.2018. Tilan seinien väri on normaalisti valkoinen.

Grafoteekin kuukauden taiteilija -näyttelyt on tarkoitettu vain
Suomen Taidegraafikot ry:n jäsenille.

Hakuaika

Näyttelyaikoja Grafoteekkiin haetaan kerran vuodessa. Vuoden 2019 haku tapahtuu 30.4.2018 mennessä.

Vuokra

Näyttelyvuokra noin neljän viikon ajalta on 400 €.

Hakemukset

Merkitse hakemukseen ”Grafoteekin kuukauden taiteilija -haku”

Vapaamuotoiset hakemukset osoitetaan liiton näyttelytoimikunnalle (Pieni Roobertinkatu 10, 00120 Helsinki) ja niihin pyydetään liittämään ansioluettelo sekä 2-4 (A4 kokoista) kuvaa viimeaikaisista teoksista.

Hakemusten palauttaminen ja hakutuloksista ilmoittaminen

Hakemukset palautetaan, jos mukana on palautuskuori. Valituille Grafoteekin kuukauden taiteilijoille ilmoitetaan valinnasta sähköpostitse.

Näyttelytilan mitat

Vasemmanpuoleisen seinän leveys on n. 335 cm. Teokset ripustetaan seinään nauloilla. Oikeanpuoleisen seinän leveys on n. 360 cm + palkki n. 50 cm, johon ei voi ripustaa teoksia. Teokset ripustetaan ripustuskiskoon, koska tämä seinä on kiviseinä. Oikeanpuoleisen seinän edessä on työntekijän työpiste, jonka tiskin korkeus on n. 117 cm ja leveys n. 160 cm. Huonekorkeus on n. 305 cm. Näyttelytilasta vasemmalle jatkuu myyntikokoelma Grafoteekin tilat ja oikealle puolelle avautuvat ikkunat kadulle.

Ripustus ja purku

Teokset tulee lähettää tai toimittaa Grafoteekkiin viimeistään näyttelyä edeltävällä viikolla. Tarkempi ajankohta sovitaan lähempänä näyttelyä.

Henkilökunta voi ripustaa näyttelyn teokset taiteilijan puolesta taiteilijan antamien ohjeiden mukaisesti. Henkilökunta voi myös purkaa näyttelyn taiteilijan puolesta mikäli taiteilija ei itse halua ripustaa ja purkaa näyttelyä.

Tiedotus

Grafoteekki ei lähetä kutsuja Kuukauden taiteilija -näyttelyyn. Näyttelyssä ei järjestetä avajaisia. Näyttelyistä tiedotetaan liiton jäsenkirjeessä, verkkosivuilla ja Grafoteekin Facebook-sivuilla.

Lisätietoja:
Petra Hollmérus, 09 700 285 02, petra.hollmerus@taidegraafikot.fi

Grafoteekin kuukauden taiteilija