Jäsenhaku

/ Taiteilijoille

Suomen Taidegraafikoiden logon tunnusosa, joka muistuttaa Fibonaccin kultaista leikkausta.

Jäsenhaku

Suomen Taidegraafikot ry on taidegraafikoiden ja taidepiirtäjien yhdistys. Yhdistys edistää taidegrafiikan ja piirustustaiteen näkyvyyttä osana monimuotoista nykytaidetta. Jäseneksi voivat hakea kuvataiteilijat, jotka työskentelevät graafisen taiteen: taidegrafiikan, taidepiirtämisen ja sen erilaisten sovellusten parissa.

Suomen Taidegraafikoiden jäsenhaku tapahtuu sähköisellä kaavakkeella. Jäsenhaku toteutetaan jatkuvana niin, että päätöskokoukset ovat kahdesti vuodessa (keväällä ja syksyllä). Kevään jäsenvalinnan hakemukset tulee jättää 15.5. mennessä ja syksyn hakemukset 15.11. mennessä.

Jäsenhakemuksessa tulee ilmoittaa hakijan henkilötiedot ja yhteystiedot, taidekoulutus sekä taiteellinen ja ammatillinen toiminta. Liitä mukaan kuvaus itsestäsi taiteilijana / artist’s statement, ajantasainen ansioluettelo, 8-10 laadukasta teoskuvaa sekä kuvaluettelo, jossa on teostiedot (teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekniikka ja mitat). Teoskuvien laatuun kannattaa kiinnittää huomiota ja liittää mukaan myös kuvia, joissa teokset ovat esillä tilassa. Hakemukseen on mahdollista liittää myös muita linkkejä (esim. video).

Jäsenhakumaksu on 20 euroa. Maksu tulee suorittaa hakemusten jättöpäivään mennessä Suomen Taidegraafikot ry:n tilille: FI94 4108 0010 3197 81. Merkitse maksun viestikenttään jäsenhaku / oma nimi.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan jäsenvalinnan tuloksista valintatilaisuuden jälkeen.  Jäsenmaksu on 155 €/vuosi.

  Jäsenhakemus

  Hakijan yhteystiedot
  Teoskuva 1

  Teoskuva 2

  Teoskuva 3

  Teoskuva 4

  Teoskuva 5

  Teoskuva 6

  Teoskuva 7

  Teoskuva 8

  Teoskuva 9

  Teoskuva 10

  Tilakuva 1

  Tilakuva 2

  Tilakuva 3
  Muut referenssit

  * = pakollinen kenttä

  PS. Lomakkeen lähetys saattaa kestää hetken riippuen liitetiedostojen koosta. Odotathan.

   

  Jäsenvalintatoimikunta 2020

  Marita Mikkonen, Tuukka Peltonen, Anne Tamminen, Hanna Varis ja Marje Viitala. Johtokunnan edustajat: Vappu Johansson ja Seela Petra Lehtonen.
  Varajäsenet: Tessa Aarniosuo, Annika Dahlsten ja Anna-Maija Mattila-Selin.

  Tiedustelut: Riikka Tuomarla, puh. 050 449 9229, riikka.tuomarla@taidegraafikot.fi, info@taidegraafikot.fi