Jäsenhaku

/ Taiteilijoille

Suomen Taidegraafikoiden logon tunnusosa, joka muistuttaa Fibonaccin kultaista leikkausta.

Jäsenhaku

Suomen Taidegraafikot ry on taidegraafikoiden ja taidepiirtäjien yhdistys. Yhdistys edistää taidegrafiikan ja piirustustaiteen näkyvyyttä osana monimuotoista nykytaidetta. Jäseneksi voivat hakea kuvataiteilijat, jotka työskentelevät graafisen taiteen: taidegrafiikan, taidepiirtämisen ja sen erilaisten sovellusten parissa.

Suomen Taidegraafikoiden jäsenhaku tapahtuu sähköisellä kaavakkeella. Jäsenhaku toteutetaan jatkuvana niin, että päätöskokoukset ovat kahdesti vuodessa (keväällä ja syksyllä). Kevään jäsenvalinnan hakemukset tulee jättää 15.5. mennessä ja syksyn hakemukset 15.11. mennessä.

Jäsenhakemuksessa tulee ilmoittaa hakijan henkilötiedot ja yhteystiedot, taidekoulutus sekä taiteellinen ja ammatillinen toiminta. Liitä mukaan kuvaus itsestäsi taiteilijana / artist’s statement, ajantasainen ansioluettelo, 8-10 laadukasta teoskuvaa sekä kuvaluettelo, jossa on teostiedot (teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekniikka ja mitat). Teoskuvien laatuun kannattaa kiinnittää huomiota ja liittää mukaan myös kuvia, joissa teokset ovat esillä tilassa. Hakemukseen on mahdollista liittää myös muita linkkejä (esim. video).

Jäsenhakumaksu on 20 euroa. Maksu tulee suorittaa hakemusten jättöpäivään mennessä Suomen Taidegraafikot ry:n tilille: FI94 4108 0010 3197 81. Merkitse maksun viestikenttään jäsenhaku / oma nimi.

Jäsenhakemukset käsittelee ja vertaisarvioi jäsenvalintatoimikunta. Toimikunnassa on viisi yhdistyksen syyskokouksessa valittua jäsentä sekä kaksi johtokunnan edustajaa, yhteensä seitsemän jäsentaiteilijaa. Valintakokouksessa arvioidaan kunkin hakijan hakemus sekä teoskuvat. Päätös jäsenvalinnoista tehdään kokouksessa äänestämällä. Jäseneksi valitaan hakijat, jotka ovat saaneet enemmistön valintatoimikunnan äänistä.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan jäsenvalinnan tuloksista valintatilaisuuden jälkeen. Hakijoille ei anneta jäsenhakemuksista henkilökohtaista palautetta.
Jäsenmaksu on 155 €/vuosi (2021).

Jäsenvalintatoimikunta 2021

Athanasía Aarniosuo, Mari Aspola, Teija Imonen, Eeva Kaisa Jauhiainen, Iina Heiskanen, Seela Petra Lehtonen, Laura Pohjonen
Varajäsenet: Anneli Hilli, Anna-Maija Mattila-Selin, Saara Nurmi

Tiedustelut: Riikka Tuomarla, puh. 050 449 9229, riikka.tuomarla@taidegraafikot.fi, info@taidegraafikot.fi

  Jäsenhakemus

  Hakijan yhteystiedot
  Teoskuva 1

  Teoskuva 2

  Teoskuva 3

  Teoskuva 4

  Teoskuva 5

  Teoskuva 6

  Teoskuva 7

  Teoskuva 8

  Teoskuva 9

  Teoskuva 10

  Tilakuva 1

  Tilakuva 2

  Tilakuva 3
  Muut referenssit

  * = pakollinen kenttä

  PS. Lomakkeen lähetys saattaa kestää hetken riippuen liitetiedostojen koosta. Odotathan.