Myyntikokoelma Grafoteekki

Myyntikokoelma Grafoteekki on valikoimaltaan Suomen suurin taidegrafiikan myyntipiste. Myynnissä on yhteensä yli 5000 teosta noin kahdelta sadalta yhdistyksen taiteilijajäseneltä. Teoksia on myynnissä sekä kehystettyinä että vedoksina, ja niiden hinnat vaihtelevat noin 50-1 500 euron välillä. Myyntikokoelman teoksia on myös verkkokaupassamme.

Myyntikokoelma Grafoteekki on taiteilijoiden omistama.  Myyntiprovisiot käytetään yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseen.

Lahjakortit

Hyvä lahjavalinta on lahjakortti, jonka voi vaihtaa taiteeksi myyntikokoelma Grafoteekin valikoimista tai Galleria G:n näyttelyistä. Vapaavalintaiselle summalle kirjoitettu lahjakortti on voimassa vuoden myyntipäivästä.

Lahjatilit

Myyntikokoelma Grafoteekkiin on mahdollista perustaa lahjatili. Tarkemmat tiedot lahjatilin perustamisesta saa myyntikokoelma Grafoteekista.

Kehystyspalvelu

Ostaessasi vedoksen myyntikokoelma Grafoteekista, on se mahdollista kehystyttää kauttamme. Toimitusaika on noin viikon.

Kotisovitus

Teoksen voi saada kotiin sovitettavaksi noin viikon ajaksi.

Sarjojen tilaaminen

Jos liike- tai henkilökuntalahjoja tarvitaan useamman kerran vuodessa, kannattaa tilata kokonainen taidegrafiikan sarja. Teokset voi tilata valmiiksi kehystettyinä. Tiedustelut myyntikokoelma Grafoteekista.

Palvelut sisustusalan ammattilaisille

Tarjoamme joustavaa palvelua sisustusalan ammattilaisille, lehdille ja yrityksille. Lainaamme muun muassa teoksia kuvauksiin tai sovitettavaksi asiakkaille.

Maksutavat ja alv

Maksutapoina liikkeessämme käyvät pankki- ja luottokortit (Visa ja Mastercard) sekä käteinen. Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla tai Klarnan osamaksulla. Osamaksulla tai laskulla maksettaessa varaamme oikeuden tarkastaa asiakkaan luottotiedot.

Verkkokaupassa maksun voi suorittaa joko pankki- tai luottokortilla (Visa ja Mastecard), verkkopankkitunnuksilla tai Klarnan osamaksulla.

Teokset myydään taiteilijoiden nimissä ja lukuun. Myytävän teoksen alv-kanta määrittyy sen tehneen taiteilijan mukaan (joko 0% tai 10%). Tilatun kehystyksen alv on 24 %.

Teoslainaus yrityksille

Lainaamme teoksia yrityksille. Ehdoista ja hinnoista tarkempaa tietoa tästä.

Tiedustelut:
Petra Hollmérus, puh. 050 433 1441, petra.hollmerus@taidegraafikot.fi, asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi, puh. 050 362 2091

kuva: Titus Verhe