Grafoteekin esittely

Kuva Titus Verhe

Myyntikokoelma Grafoteekki on valikoimaltaan Suomen suurin taidegrafiikan myyntipiste. Se sijaitsee samoissa tiloissa Galleria G:n yhteydessä. Myynnissä on teoksia noin kahdeltasadalta yhdistyksen taiteilijajäseneltä. Valikoimassa on teoksia sekä kehystettyinä että vedoksina, ja niiden hinnat vaihtelevat noin 50–1 500 euron välillä. Pieni Roobertinkadun myyntipisteen lisäksi Grafoteekilla on verkkokauppa, jossa on myynnissä osa myyntikokoelman teoksista: Verkkokauppa/Shop

Suomen Taidegraafikot ry:n jäsenet saavat tuoda omia teoksiaan myyntiin myyntikokoelma Grafoteekkiin ja Grafoteekin verkkokauppaan. Myyntiprovisiot käytetään yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseen. Grafoteekin ohjeet taiteilijoille


Maksutapoina liikkeessämme käyvät pankki- ja luottokortit (Visa ja Mastercard). Käteismyynnistä on luovuttu 1.1.2023 alkaen. Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla tai Klarnan osamaksulla. Osamaksulla tai laskulla maksettaessa varaamme oikeuden tarkastaa asiakkaan henkilöllisyys- ja luottotiedot.

Verkkokaupassa maksun voi suorittaa joko pankki- tai luottokortilla, verkkopankkitunnuksilla tai Klarnan osamaksulla.

Teokset myydään taiteilijoiden nimissä ja lukuun. Myytävän teoksen alv-kanta määrittyy sen tehneen taiteilijan mukaan (joko 0% tai 10%). Tilatun kehystyksen alv on 24 %.


Lahjakortit

Hyvä lahjavalinta on lahjakortti, jonka voi vaihtaa taiteeksi myyntikokoelma Grafoteekin valikoimista tai Galleria G:n näyttelyistä. Vapaavalintaiselle summalle kirjoitettu lahjakortti on voimassa vuoden myyntipäivästä.

Kotisovitus

Teoksen voi saada kotiin sovitettavaksi noin viikon ajaksi.

Kehystyspalvelu

Ostaessasi vedoksen myyntikokoelma Grafoteekista, on se mahdollista kehystyttää kauttamme. Toimitusaika on noin viikon.

Sarjojen tilaaminen

Jos liike- tai henkilökuntalahjoja tarvitaan useamman kerran vuodessa, kannattaa tilata kokonainen taidegrafiikan sarja. Teokset voi tilata valmiiksi kehystettyinä.

Palvelut sisustusalan ammattilaisille

Tarjoamme joustavaa palvelua sisustusalan ammattilaisille, lehdille ja yrityksille. Lainaamme muun muassa teoksia kuvauksiin tai sovitettavaksi asiakkaille.

 

Tiedustelut:
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi, puh. 050 362 2091