Myyntiohjeet

/ Taiteilijoille

kuva: Titus Verhe

Kaikki Suomen taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijat saavat tuoda teoksiaan myytäväksi myyntikokoelma Grafoteekkiin.

Teosmäärä ja teosten koko

Kehystettyjä teoksia saa olla myynnissä 3 kpl ja vedoksia 30 kpl/taiteilija. Kooltaan vedokset voivat olla maksimissaan 130 cm /pidempi sivu. Teoksia on hyvä vaihtaa säännöllisin aikavälein, jotta myyntikokoelman valikoima vaikuttaa mielenkiintoiselta myös vakioasiakkaille.

Teosten toimittaminen myyntikokoelmaan

Teokset voi tuoda itse paikan päälle tai ne voi lähettää Grafoteekkiin. Matkahuollolla lähetetyt teokset tulee lähettää perillekantona. Vedoksia ei tule pahvittaa tai pakata muoveihin myyntiä varten, vaan henkilökunta tekee sen tarvittaessa. Kehystettyjen teosten kehyslistojen pitää olla moitteettomassa kunnossa ja kehystyksen ammattimaisesti tehty. Teosten toimituksen mukaan liitetään allekirjoitettu myyntivaltakirja, jonka saa tulostettua oheisesta linkistä: Myyntivaltakirja

Myynti verkkokaupassa

Jäsenistöllä on mahdollisuus saada teoksiaan myyntiin myös Grafoteekin verkkokauppaan. Verkkokaupassa on verkkomaksupalvelu, jonka kautta asiakas voi maksaa ostoksensa joko verkkopankissa tai luottokortilla. Verkkomaksupalvelussa voi maksaa ainoastaan vedoksia. Kehystettyjä teoksia ei voi maksaa verkkomaksupalvelun kautta, mutta ne voidaan silti pitää verkkokaupassa esillä.

Laitamme verkkokauppaan ensisijaisesti Grafoteekissa myynnissä olevia teoksia. Emme näin ollen tarvitse taiteilijan ja teoksen nimen ohella muita teostietoja kuvien lataamisen yhteydessä. Teoksia, joita emme suuresta koosta (pidempi sivu yli 130 cm) tai muusta poikkeuksellisesta syystä johtuen pysty säilyttämään myyntikokoelmassa, voidaan silti lisätä Grafoteekin verkkokauppaan näkyville. Kyseisistä teoksista poistetaan verkkomaksumahdollisuus ja ohjataan asiakkaat olemaan yhteydessä Grafoteekkiin. Mikäli haluat lisätä verkkokauppaan edellä mainitun kaltaisen teoksen, otathan yhteyttä myyntikokoelmaan ennen kuvien toimitusta.

Verkkokaupan kuvien toimittaminen:
Vaakakuvan koko min 1800 pikseliä leveä, pystykuva min 1000 pikseliä korkea, 120-150 dbi
Tiedostokoko jpg-muodossa max 2 mb, tiedostomuoto: jpg
Kuvan nimeäminen: etunimi-sukunimi-teoksen-nimi.jpg
Teosnimissä ei saa käyttää ääkkösiä, välilyönnit tulee muuttaa viivoiksi ja kirjoitetaan nimi vain pienillä kirjaimilla.

Verkkokaupan teoskuvien toimittaminen tapahtuu lataamalla ne linkin kautta: https://dbinbox.com/taidegraafikot
Teoskuvia otetaan vastaan sähköpostitse vain poikkeustapauksissa.

Tiedustelut
puh. 050 362 2091, asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi

Myyntikokoelma Grafoteekki