Jäsenedut

/ Taiteilijoille

Jäsenedut taiteilijoille

Suomen Taidegraafikot tarjoaa jäsenilleen jäsenpalveluja. Jäsenkirjeissä ja tiedotteissa on tietoa näyttelyistä, kilpailuista, työskentelymahdollisuuksista sekä muista ammattiin liittyvistä asioista. Lisäksi jäsenistöä tiedotetaan sähköpostilla ajankohtaisista asioista. Sähköistä jäsentiedotusta ajankohtaisista asioista tehdään myös Facebookissa ja Instagramissa. Jäsenistölle välitetään myös Suomen Taiteilijaseuran sähköinen uutiskirje.

Jäsenet saavat alennuksen Galleria G:n näyttelyvuokrasta. Vain jäsenet voivat hakea Grafoteekin Kuukauden taiteilija -näyttelyihin ja jättää teoksiaan myyntiin myyntikokoelmaan ja verkkokauppaan sekä osallistua vuosittaiseen teosvälitystapahtumaan. Muista jäseneduista, alennuksista ja tapahtumista tiedotetaan verkkosivuilla ja jäsenkirjeessä.

Jäsenedut:

 

Suomen Taidegraafikot ry on Suomen Taiteilijaseuran jäsenjärjestö. Suomen Taiteilijaseura tarjoaa jäsenjärjestöjen taiteilijoille mm. seuraavia palveluita:

Suomen Taiteilijaseura välittää ilmoituksia ammattimaisista kuvataidealan työpaikoista ja -tilaisuuksista sekä koulutuksista ja näyttely-, apuraha-, projekti- sekä residenssihauista. Ilmoitustaulu-sivulle.

Muita hyödyllisiä linkkejä kuvataiteilijoille:

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö
Frame Contemporary Art Finland
Kuvasto
Taiteen edistämiskeskus Taike