Galleria G -näyttelyhaku

/ Taiteilijoille
Galleria G. Kuva Titus Verhe

Hae näyttelyaikaa 1.-31.3.2023

Galleria G:n näyttelyhaku on kerran vuodessa. Vuoden 2025 haku tapahtuu sähköisellä kaavakkeella 1.–31.3.2023. Galleria G:stä voivat hakea näyttelyaikaa kaikki ammattikuvataiteilijat. Näyttelyohjelman pääpaino on taidegrafiikassa ja taidepiirtämisessä. Kestoltaan näyttelyt ovat 3,5 viikkoa. Näyttelyvalinnat tekee Suomen Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijoista koostuva näyttelytoimikunta.

Hakemusten toimittaminen

Hakemukset toimitetaan sähköisesti hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse tai postitse.

Hakemukseen tulee sisältyä pdf-tiedosto, johon on koostettu vapaamuotoinen hakemusteksti sekä 5-10 teoskuvaa (joista yksi mielellään tilakuva). Jokaisen kuvan yhteydessä tulee ilmetä teoksen nimi, vuosi, tekniikka sekä koko. Pdf -tiedostoon voi lisätä linkin videoteokseen teoskuvan sijasta. Mahdolliset muut huomiot tulee myös lisätä koosteeseen.
(Tiedoston koko alle 6 Mt. Nimeä tiedosto muotoon: sukunimi-etunimi-hakemus)

Lisäksi hakemukseen tulee liittää ajankohtainen cv.
(Pdf, doc, docx tai rtf. Koko alle 2 Mt. Nimeä tiedosto muotoon: sukunimi-etunimi-cv)

Haku alkaa 1.3.2023.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse näyttelytoimikunnan päätöksestä toukokuussa 2023.

Näyttelytila

Näyttelytilan pinta-ala on noin 70 neliömetriä. Ripustusseiniä on 31 juoksumetriä ja korkeus on noin 3 m. Näyttelytila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Tilaan tulee luonnonvaloa ja ikkunat avautuvat itään ja pohjoiseen.

Näyttelytilan pohjapiirroksen voi tulostaa oheisesta linkistä: Pohjakaava (pdf)

Pääset tutustumaan galleriatilaan virtuaalisesti tästä:

 

Näyttelymaksu ja myyntiprovisio

Suomen Taidegraafikot on sitoutunut edistämään hyviä näyttelykäytäntöjä. Näyttelymaksuja on alennettu vuosittain ja tavoitteena on taiteilijalle ilmainen näyttelytila sekä näyttelypalkkioiden käyttöönotto. Vuoden 2024 näyttelymaksu vahvistetaan alkuvuodesta 2024.

Näyttelymaksu oli vuonna 2022 jäsenille 500 € ja muille 1 000 €. Se sisältää mm. tilavuokran, aukipidon, siivouksen sekä sähköisen näyttelytiedotuksen.
.
Näyttelyiden myyntiprovisio on 35 %.

Näyttelytoimikunta 2023

Maija Albrecht, Outi Koivisto, Janne Laine, Saara Nurmi, Iida Valkonen


Tiedustelut ja lisätietoja:
Näyttelykoordinaattori Petra Hollmérus, petra.hollmerus@taidegraafikot.fi, +358 50 433 1441