Galleria G -näyttelyhaku

/ Taiteilijoille
Galleria G. Kuva Titus Verhe

Näyttelyhaku

Galleria G:n näyttelyhaku on kerran vuodessa. Seuraava haku vuodelle 2026 tapahtuu sähköisellä kaavakkeella 1.–31.3.2024. Galleria G:stä voivat hakea näyttelyaikaa kaikki ammattikuvataiteilijat. Näyttelyohjelman pääpaino on taidegrafiikassa ja taidepiirtämisessä. Kestoltaan näyttelyt ovat 3,5 viikkoa. Näyttelyvalinnat tekee Suomen Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijoista koostuva näyttelytoimikunta.

Hakemusten toimittaminen

Hakemukset toimitetaan sähköisesti hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse tai postitse.

Hakemukseen tulee sisältyä pdf-tiedosto, johon on koostettu vapaamuotoinen hakemusteksti sekä 5-10 teoskuvaa (joista yksi mielellään tilakuva). Jokaisen kuvan yhteydessä tulee ilmetä teoksen nimi, vuosi, tekniikka sekä koko. Pdf -tiedostoon voi lisätä linkin videoteokseen teoskuvan sijasta. Mahdolliset muut huomiot tulee myös lisätä koosteeseen.
(Tiedoston koko alle 6 Mt. Nimeä tiedosto muotoon: sukunimi-etunimi-hakemus)

Lisäksi hakemukseen tulee liittää ajankohtainen cv.
(Pdf, doc, docx tai rtf. Koko alle 2 Mt. Nimeä tiedosto muotoon: sukunimi-etunimi-cv)

Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse näyttelytoimikunnan päätöksestä.

Näyttelytila

Näyttelytilan pinta-ala on noin 70 neliömetriä. Ripustusseiniä on 31 juoksumetriä ja korkeus on noin 3 m. Näyttelytila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Tilaan tulee luonnonvaloa ja ikkunat avautuvat itään ja pohjoiseen.

Näyttelytilan pohjapiirroksen voi tulostaa oheisesta linkistä: Pohjakaava (pdf)

Pääset tutustumaan galleriatilaan virtuaalisesti tästä:

 

Näyttelymaksu ja myyntiprovisio

Suomen Taidegraafikot on sitoutunut edistämään hyviä näyttelykäytäntöjä. Näyttelymaksuja on alennettu vuosittain ja tavoitteena on taiteilijalle ilmainen näyttelytila sekä näyttelypalkkioiden käyttöönotto.  Näyttelymaksu on vuonna 2023 jäsenille 350 € ja muille 700 €. Vuoden 2024 osalta näyttelymaksuista tiedotetaan alkuvuodesta 2024.

Näyttelyiden myyntiprovisio on 35 %.

Näyttelytoimikunta 2023

Maija Albrecht, Outi Koivisto, Janne Laine, Saara Nurmi, Iida Valkonen


Tiedustelut ja lisätietoja:
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi, +358 50 3622091