Galleria G -näyttelyhaku

/ Taiteilijoille
Galleria G. Kuva Titus Verhe

Näyttelyhaku

Galleria G:n näyttelyhaku on kerran vuodessa. Haku vuodelle 2027 tapahtuu sähköisellä kaavakkeella 1.–31.3.2025. Galleria G:stä voivat hakea näyttelyaikaa kaikki ammattikuvataiteilijat. Näyttelyohjelman pääpaino on taidegrafiikassa ja taidepiirtämisessä. Kestoltaan näyttelyt ovat 3,5 viikkoa. Näyttelyvalinnat tekee Suomen Taidegraafikot ry:n jäsentaiteilijoista koostuva näyttelytoimikunta.

Hakemusten toimittaminen

Hakemukset toimitetaan sähköisesti hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse tai postitse.

Hakemukseen tulee sisältyä pdf-tiedosto, johon on koostettu vapaamuotoinen hakemusteksti sekä 5-10 teoskuvaa (joista yksi mielellään tilakuva). Jokaisen kuvan yhteydessä tulee ilmetä teoksen nimi, vuosi, tekniikka sekä koko. Pdf -tiedostoon voi lisätä linkin videoteokseen teoskuvan sijasta. Mahdolliset muut huomiot tulee myös lisätä koosteeseen.
(Tiedoston koko alle 6 Mt. Nimeä tiedosto muotoon: sukunimi-etunimi-hakemus)

Lisäksi hakemukseen tulee liittää ajankohtainen cv.
(Pdf, doc, docx tai rtf. Koko alle 2 Mt. Nimeä tiedosto muotoon: sukunimi-etunimi-cv)

Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse näyttelytoimikunnan päätöksestä.

Näyttelytila

Näyttelytilan pinta-ala on noin 70 neliömetriä. Ripustusseiniä on 31 juoksumetriä ja korkeus on noin 3 m. Näyttelytila koostuu kahdesta erillisestä huoneesta. Tilaan tulee luonnonvaloa ja ikkunat avautuvat itään ja pohjoiseen.

Näyttelytilan pohjapiirroksen voi tulostaa oheisesta linkistä: Pohjakaava (pdf)

 

Näyttelymaksu ja myyntiprovisio

Suomen Taidegraafikot on sitoutunut edistämään hyviä näyttelykäytäntöjä. Näyttelymaksuja on alennettu vuosittain ja tavoitteena on taiteilijalle ilmainen näyttelytila sekä näyttelypalkkioiden käyttöönotto.  Vuonna 2024 näyttelyt ovat taiteilijoille ilmaisia.

Näyttelyiden myyntiprovisio on 35 %.

Näyttelytoimikunta 2024

Virve Lilja (pj), Miina Aho, Maija Albrecht, Jemiina Halonen, Outi Koivisto


Tiedustelut ja lisätietoja:
asiakaspalvelu@taidegraafikot.fi, +358 50 3622091